Aplikimi për Kartën e Studentit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

 

Kolegji Universitar i Biznesit njofton të gjithë studentët viteve të dyta dhe të treta, se sot nga ora 08:00 deri në orën 15:30 mund të paraqiten pranë ambienteve të godinës B, për tu pajisur me kartën e studentit.

Nëpërmjet kartës së studentit mund të përfitoni ulje të konsiderueshme për një numër shërbimesh të domosdoshme.

Më poshtë gjeni linkun e gjithë shërbimeve dhe lehtësirave që ofron pajisja me kartën e studentit

https://www.kartaestudentit.al/funksionet-e-karts

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.