Aplikoni për Bursa Studimi në KUB

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

KUB çdo vit akademik ofron mundësi dhe mbështetje për të gjithë studentët aktiv dhe me mesatare të lartë.
Kriteret e përfitmit të bursave të studimit në KUB janë:


  • Studentët me mesatare mbi 9 përfitojnë bursë të plotë;
  • Studentët me mesatare nga 8-9 përfitojnë gjysmë bursë;
  • Studentë me vështirësi dhe nevoja ekonomike;
  • Talente, etj.

KUJDES:
Studentët duhet të aplikojnë gjatë raundit të parë të aplikimeve me Formularin A2 duke përzgjedhur KUB, ndryshe raundet e tjera ju humbet e drejta e përfitimit të bursës.Apliko tani!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Plotësoni formularin e aplikimit!” shape=”round” color=”danger” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2F128yng7gfP7GOGGKMSx-y9Aqg6M6f3TUDm_CY1iUVEcA%2Fedit%3Fusp%3Dsharing||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.