Bëhuni pjesë e GIVEAWAY!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Nëse dëshironi të fitoni një bursë të plotë studimesh, IPhone X apo një Laptop, atëherë ju ftojmë të bëheni pjesë e giveaway të organizuar nga KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT.

🎁ÇMIMET🎁
#Çmimi1: Bursë e plotë studimesh Bachelor/Profesionale📚
#Çmimi2: IPhone X, 256 GB📱
#Çmimi3: Një Laptop (modelin do t’jua prezantojmë në ditët në vijim).

ℹ SI TË BËHENI PJESË E LOJËS?ℹ
▪ Mjafton të ndiqni faqen tonë në instagram @kolegji_universitar_i_biznesit;
▪ Komentoni duke ftuar 3 miq, të cilët duhet ta ndjekin dhe ata faqen tonë (preferohet mes tyre të ketë maturantë);
▪Sa më shpesh komentoni aq më tepër rrisni shancet për të fituar.

🎖 FITUESIT🎖
▪ Do të ketë 3 fitues të ndryshëm;
▪ Fituesit do të shpallen rastësisht me program;
▪ Fituesit do të shpallen në datë 21 Maj 2020, ora 12.00 (live në instagram)

❎KUJDES❎
▪ Bursa e studimit do të jetë e vlefshme vetëm për maturantë të këtij viti;
▪ Miqtë që keni komentuar duhet të ndjekin faqen tonë, ndryshe ju skualifikoheni.
▪ Komentet janë të vlefshme vetëm në Instagram në postimi e @kolegji_universitar_i_biznesit dhe jo tek faqet ku do të promovohet kjo giveaway!

Suksese të gjithëve!

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.