Bursa Erasmus + UTENA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Thirrje aplikimi për Bursa Erasmus + UTENA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES në Lituani.

Në kuadër të programit Erasmus+, komponenti International Credit Mobility, i nënshkruar mes UTENA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES, Lituani dhe Kolegjit Universitar të Biznesit për periudhën 2019-2022, hapet thirrja për aplikime të studentëve të nivelit bachelor Viti i Parë dhe i Dytë në Fakultetin e Ekonomisë, të gjitha profilet e studimit për semestrin e parë, viti akademik 2021-2022:

2 studentë të ciklit Bachelor për vitin akademik 2021-2022
APLIKIMET JANË TË HAPURA DERI NË DATËN 21 QERSHOR 2021

Për më shumë informacion, klikoni KËTU

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#erasmus #erasmuslife #KUBstudents

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.