DITA E ORIENTIMIT NË KUB !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Përshëndetje të dashur studentë,

Viti akademik sipas Udhëzimeve të MSH dhe MASR, do të fillojë në datën 2 Nëntor, por Procesi Mësimor do realizohet me Sistemin On Line, bazuar në Platformën Classroom/Meet.

 

PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË BACHELOR DHE KOLEGJIT TË STUDIMEVE PROFESIONALE:

Ditën e parë datë 2 Nëntor në orën 09.00 do të organizohet një Trajnim për Mësimin on line në mjediset e KUB, duke zbatuar masat e rrepta të sigurisë dhe Protokollit si: Maska, Distanca dhe jo lëvizje të pakontrolluara. Në datën 3 Nëntor e në vijim edhe vitet e para do kalojnë me sistemin on line.

 

PËR STUDENTËT E VITEVE TË DYTA DHE TË TRETA BACHELOR, STUDENTET E VITEVE TE DYTA TE STUDIMEVE PROFESIONALE:

Viti akademik sipas Udhëzimeve të MSH dhe MASR, do të filloje në datën 2 Nëntor, por Procesi Mësimor do realizohet me Sistemin On Line, bazuar në Platformën Google Classroom/Meet.

 

PËR STUDENTËT MASTER VITI I PARË DHE I DYTË:

Sipas Udhëzimeve të MSH dhe MASR, Procesi Mësimor do realizohet me Sistemin On Line, bazuar në Platformën Google Classroom/Meet.

 

 

Për gjithcka, lidhur me procesin mësimor dhe asistencen teknike do të kontaktoni sekretaritë mësimore:

Sekretaria Ekonomik: Znj. Mirvjena Gremi në adresën: (email: sekretariaeko[email protected]  / cel: 0674008880 )

Sekretaria Juridik: Znj. Ambra Lezi në adresën: (email: [email protected]  / cel: 0674008881 )

Sekretaria e Studimeve të Larta Profesionale: Znj. Lorela Reci në adresën: (email: [email protected]  / cel: 0692093939 )

 

Për t’ju vënë në dispizicion adresat e emaileve të studentëve dhe suport tenik, Znj. Sara Lilo në adresën: [email protected]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.