APB Trofe!

Details

Vlersimi si “Sipërmarrja e vetme e suksesshme në fushën e edukimit për vitin 2013”

Dhurata më prestigjioze për Akademinë Profesionale të Biznesit në këtë prag festash fundviti!!!

Akademia Profesionale e Biznesit u kurorëzua dhe vlerësua me një çmim të veçantë nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë si
“Sipërmarrja e vetme në fushën e edukimit më e suksesshmja e Vitit 2013″!!!
Në këtë event gala të ndarjeve të këtyre çmimeve dhe kurorëzimeve të sipërmarrjeve të ndryshme në llojin e tyre, ishin për dhënien
e këtyre çmimeve edhe pjesëtarë të kabinetit qeveritar të Shqipërisë!!!

[rev_slider alias=”APB Trofe!”]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.