Bashkia Tiranë fton Kolegjin Universitar të Biznesit për të festuar 8 Dhjetorin, Ditën Kombëtare të Rinisë

Details

 

 

Më 8 Dhjetor 1990 studentët e guximshëm munden frikën dhe u përballën me regjimin diktatorial . Është ngjarja më e madhe që ndryshoi historinë tonë.
8 Dhjetori është dita e tyre, është dita jonë, është dita e gjithë të rinjve shqiptarë.

Studentët e Kolegjit Universitar të Biznesit janë të ftuar nga Bashkia Tiranë për të festuar Ditën Kombëtare të Rinisë, për tu njohur me vizionin dhe platformën e Tiranës si Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022.

Datë 8 Dhjetor
Ora 11.00
Pallti i Kongreseve

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.