“Be Social, Be Creative; Social Media Marketing”

Details

Sot në mjediset tona u zhvillua trajnimi “Be Social, Be Creative; Social Media Marketing”
Ky trajnim vjen falë bashkëpunimit dhe mbështetjes tonë me Qendrën e Formimit Profesional Globe TIK & Language Education.
dsc_1238Trajnimi ishte në formatin “non formal education” në të cilin morën pjesë mbi 45 studentë nga universitete të ndryshme vendase publike dhe private, të cilët u njohën nga afër me disa mënyra të rëndësishme dhe inovative në marketingun e ditëve të sotme.
Konkretisht gjatë këtij trajnimi u prekën çështje si:
• Marketingu në internet & rrjetet sociale;
• Network-u;
• Pse duhet të punësojmë një Social Media Manager?;
• Inovacioni dhe Kreativiteti në SMM;
• Siguria online, etj.

Duke falënderuar të gjithë studentët e pranishëm si dhe organizatorët për këtë event kaq të veçantë, u urojmë sa më shumë suksese në eventet e ardhshme.

20170121_101306  dsc_1222

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.