Ceremonia për dhënien e bursave nga disa universitete, për fëmijët e punonjësve të policisë të rënë në detyrë

Details

Ditën e mërkurë, datë 14 Tetor 2020, në orën 09.00,

Në ambjentet e Ministrisë së Brendshme u organizua ceremonia për dhënien e bursave nga disa universitete, për fëmijet e punonjësve të policisë të rënë në detyrë.

Kolegji Universitar i Biznesit gjithmonë në politikat e tij do të mbështesë me bursa sociale këtë kategori studentësh dhe në vijimësi të aktivitetit të tij arsimor.

Për të lexuar fjalimin falenderues të Ministrit të Brendshëm, Z. Sandër Lleshaj, klikoni këtu.

 

[ngg src=”galleries” display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.