Dezinfektimi i ambjenteve të KUB

Details

Në kuadër të masave të nevojshme për mbrojtjen dhe parandalimin e Covid-19, KUB përpos masave të tjera, sot dezinfektoi ambjentet në dy godinat. Për të ofruar siguri të garantuar, sot u dezinfektuan të gjithë auditorët, zyrat, ambjentet e jashtme, lokalet, etj.
Ndaj, ftojmë prindërit dhe vet studentët që të jenë të qetë dhe të pa shqetësuar për sa i përket momentit të rikthimit në institucion.

Ju mirëpresim sërish në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.