Dhuro gjak, shpëto një jetë!

Details

Sensibilizimi dhe humanizmi për njerëzit në nevojë vazhdon…

Për të tretin vit radhazi studentët tanë i bashkohen nismës së Kryqi i Kuq Shqiptar për dhurimin e gjakut për fëmijët talasemik. Ishin të shumtë dhe entuziastë studentët të cilët dhuruan gjak për këtë kategori fëmijësh në nevojë si dhe shprehën dëshirën për të qenë përsëri pjesë e nismës në periudhën në vazhdim.
Akademia falënderon të gjithë studentët pjesëmarrës të cilët me këtë gjest fisnik tregojnë vlerat e vërteta njerëzore dhe humane. Gjithashtu, falënderime dhe për përfaqësuesit e KKSH të cilët po bëjnë një punë shumë të rëndësishme dhe humane për këtë kategori fëmijësh në nevojë!

Dhuro gjak, shpëto një jetë!

img_3518img_3555

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.