Dita e Europës në Akademinë Profesionale të Biznesit

Details

Ministër i Ministrisë së Integrimit Evropian dhe Zj. Gentiana SULO, Zv. Ministër i Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

11164615_1595899207331719_2877238430359634838_n11218983_1595898593998447_2540937612316217343_n

Në këtë leksion të hapur mbi Evropën, Zv.Ministrja e Integrimit Znj. Erisa Xhixho diskutoi me shumë interes mbi 5 prioritetet si dhe ecurinë e programeve të integrimit lidhur me rrugëtimin evropian të Shqipërisë drejt familjes evropiane. Ndërsa, Zv. Ministrja e Rinisë dhe Mirëqenies Sociale në diskutimin e saj u fokusua në rëndësinë dhe implementimin e politikave sociale evropiane në fushën sigurimeve, arsimit profesional , Erasmus plus, rinisë etj. Në fund të takimit studentët e Akademisë kishin përgatitur një skenar ku improvizuan në mënyrë mjaft origjinale dhe të sinqertë se çfarë është Evropa dhe si e perceptojnë ata të qenurit evropian nën moton “Të jesh evropian jo vetëm me zemër por dhe me mendje”.

11102626_1595899763998330_6073967241102345732_n11139986_1595899613998345_7375984898755831211_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.