Dita e mbrojtjes së diplomave (Bachelor, FE)

Details

Sot studentët e Bachelorit në Fakultetin e Ekonomisë mbyllën me sukses rrugëtimin tre vjeçar në KUB. Përballë një komisioni të posaçëm ata prezantuan punimet e tyre, të cilat u shoqëruan me përgëzime, sugjerime si dhe kritika.

Suksese në sfidat e mëtejshme që ju presin!

 

DSC_0028DSC_0044DSC_0050DSC_0076

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.