Event Bamirësie #dhurodukemësuar

Details

#dhurodukemësuar

Mënyra më e mirë për ta mbyllur këtë fundvit ishte ky event bamirësie, nisëm kjo e ndërmarrë nga studentët e Akademisë Profesionale të Biznesit për t’i ardhur në ndihmë nxënësve të shkollës “Dritas” në zonën e Zall-Herrit. Të ardhurat e grumbulluara nga ky trajnim do të përdoren për blerjen e ngrohseve për këtë shkollë në mënyrë që nxënësit të vazhdojnë mësimin të qetë në këto ditë të ftohta dimri.

Faleminderit të dashur studentë për vlerat dhe humanizmin që përcillni në shoqërinë tonë plot probleme dhe halle!

Një falenderim i veçantë për organizatorët dhe të gjithë pjesëmarrësit, Youth Innovation Center do të jetë gjithmonë në mbështetje të të tilla nismave kaq humane dhe të domosdoshme për shoqërinë tonë!

Faleminderit dhe gëzuar festat!

#youthinnovationcenter #apb #nismastudentore #studentëhuman #bashkepunim

25552365_2057227281188396_9062284180989080855_n25659534_2057227084521749_3231017376103253072_n25659818_2057227287855062_7331681666422650469_n26001103_2057227194521738_4642369871649400369_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.