Festa e Akreditimit

Details

Me rastin e “AKREDITIMIT” Akademia Profesionale e Biznesit organizon eventin e radhës,

ky një nga më të rëndësishmit të këtij Institucioni dhe të studentëve të tij:

Në datë 9 nëntor 2012 ” MEGA–ACCREDITATION–PARTY” @ AUSTRIA Club ora 22:30!!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.