Fundjava në natyrë

Details

Studentët e pasionuar pas natyrës këtë fundjavë ju bashkuan nismës së Qeverisë Studentore të Akademisë Profesionale të Biznesit, ku të gjithë së bashku marshuan dhe eksploruan Syrin e Ciklopit (Urtha e Zezë) në zonën e Krrabës. Pjesëmarrësit u udhëhoqën dhe orientuan nga një guidë e kualifikuar, të cilët i njohën ata me zonën, kanionet, historinë dhe legjendat e zonës.

IMG_7639IMG_7763

“The World is Yours to Explore”

Ndaj ju ftojmë të na bashkoheni në nismën e radhës 😉

IMG_7901IMG_7679

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.