“Fundjavë Ndryshe”

Details

13062143_1755326824711778_4220362961347544718_n13076821_1755326758045118_8720806232082427202_n

“Fundjavë Ndryshe” është nisma më e fundit që Qeveria Studentore në bashkëpunim me disa studentë të APB-së ndërmorën, duke ju ardhur në ndihmë disa familjeve në nevojë. Kjo nisëm u realizua falë kontributit vullnetarë të disa studentëve, të cilët ofruan të ardhura monetare, veshje dhe ushqime në ndihmë të këtyre familjeve. Qëllimi i kësaj nisme nuk ishte vetëm ofrimi i disa ushqimeve, por edhe nxitja dhe ndërgjegjësimi i të rinjve  për këto shtresa në nevojë. Ne jemi krenarë që në përbërjen tonë kemi studentë me vlera dhe ndjesi humane, të cilët janë shembulli më i mirë për të rinjtë dhe shoqërinë shqiptare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.