Gjyqi Imitues

Details

Studentët e vitit të tretë të Fakultetit të Drejtësisë në bashkëpunim

me Gjyqtarin Engert Pëllumbi (Gjyqtar i Rrethit Gjyqësor Fier) ishin pjesë e improvizimit në gjyqin imitues të realizuar në mjediset e APB-së gjatë ditës së djeshme. 13260015_1764984570412670_4818520396116953758_nQëllimi i këtij aktiviteti ishte njohja nga afër e studentëve me procedurat dhe rregullat gjyqësore. Kazusi i marrë në këtë gjyq ishte “Shkelja e Rregullave të Qarkullimit Rrugor”, një fenomen ky i përhapur gjerësisht në Shqipëri. Përfaqësuesit në këtë gjyq, edhe pse studentë u treguan profesionistë të vërtetë dhe u mbrojtën mjaft mirë. Në përfundim të këtij gjyqi, gjykata vendosi dënimin me 5 vite burgim për shkelësin e rregullave dhe shkaktarin e aksidentit.
Falënderojmë Gjyqtarin E. Pëllumbi si dhe studentët e Fakultetit të Drejtësisë për këtë iniciativë mjaft interesante.

APB, your partner to success!

13256370_1764983387079455_1139528810886881925_n13240161_1764985103745950_1068120288784204092_n (1)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.