Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare në KUB

Details

U mbyll me sukses Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare,
Me temë: “Profesionalizmi si prioritet në Edukim, Biznes, dhe në procesin e Integrimit”.
 
Pjesë e panelit të konferencës ishin pedagogë dhe studiues të huaj, të cilët sollën eksperiencën dhe ekspertizën e tyre në temat e trajtuara.
 
Pavarësisht vitit të pazakontë, KUB arriti të organizojë këtë konferencë me universitetet e huaja partnere në modalitetin Online.
 
[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.