Konferenca e VII Ndërkombëtare Shkencore – KUB

Details

Kolegji Universitar i Biznesit organizoi, në 18 Qershor 2021, Konferencën e VII-të Ndërkombëtare me titull:
“FOKUSIMI NË TË ARDHMEN – DUKE U PËRBALLUR SË BASHKU ME BOTËN POST COVID – 19”!
Nëpërmjet kontributit të të tre njësive kryesore të tij:
Fakultetit të Ekonomisë,
Fakultetit të Drejtësisë dhe
Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale.
Ky event erdhi këtë vit si një nga format e shprehjes së bashkëpunimit mes palëve nëpërmjet zhvillimit të Kërkimit Shkencor në fusha shumëdisiplinare si: ekonomia, drejtësia, arsimimi, shkencat
sociale-politike dhe studimet profesionale.
KUB falenderon të gjithë pjesmarrësit me punimet e tyre plot vlera si dhe në të njëjtën kohë Partnerët në konferencë.
 
[ngg src=”galleries” ids=”43″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.