Konferenca Ndërkombëtare në bashkëpunim me CIT

Details

Kolegji Universitar i Biznesit ne zhvillimin e punes Kerkimore-Shkencore dhe bashkepunimeve  me Partneret IAL-te vendase, 
 
Ju fton te merrni pjese ne aktivitetin e rradhes 
 
Konferenca Nderkombetare Shkencore me teme: “Shaping the Future: Digital Economy and Recent Technology Trends”, organizuar nga KU Canadian Institute of Technology dhe IAL-te partnere te tij ne vend dhe qe do te mbahet me date 23 Prill 2021 (online, ne platformen ZOOM).
 
Nje kontribut te rendesishem ka dhene edhe Kolegji Universitar i Biznesit ne kete bashkepunim. 
 
 
Per me shume informacion mund te klikoni ketu 
Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.