KUB mirëpriti gazetarin e mirënjohur Marin Mema

Details

Ky vit akademik e çeli siparin e leksioneve të hapura me një personazh shumë të dashur për studentët, stafin por dhe gjithë shqiptarët.
Gazetari i mirënjohur Marin Mema ishte i ftuar për një leksion të hapur me temë “Shqipëria, mundësitë e këtij vendi, historia, trashgëmia dhe e ardhmja”, i cili u ndoq me shumë interes nga studentët dhe stafi i KUB-it.
Ky takim u shoqërua me shumë pyetje nga ana e studentëve dhe stafit, foto dhe duartrokitjeve të vazhdueshme…

Faleminderit për kohën dhe energjinë pozitive që përcollët tek studentët Marin Mema

Jeni krenari kombëtare!

74666246_2539932752917844_5906095733018198016_o74706423_2539932172917902_3562210794009526272_o75496092_2539931902917929_9005068959552110592_o75653271_2539932666251186_300032937691185152_o

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.