Leksion i hapur, Dr. Marsid Gupi

Details

Në datën 30 Prill, në ambjetet e godinës B, në KUB u zhvillua:

Leksion i hapur me temë, “Pavlefshmëria absolute dhe relative e akteve proceduriale penale”!
Procedimi penal , është një proces i cili që në fazën e celjes së hetimit dhe deri në vendimin përfundimtar, cdo fakti juridik dhe veprimi njerëzor i korrespondon një akt procedurial.

Aktet proceduriale janë garancia që respektohet kushtetuta, legjislacioni në fuqi dhe parimet e procedurës penale. Cilat akte cilësohen si akte absolutisht të pavlefshme dhe cilat akte konsiderohen relativisht të pavlefshme?

A prodhon pasoja juridike akti relativisht i pavlefshëm? A ka afate ligjore për konstatimin e tyre? Këto janë disa nga tematikat që u elaboruan nga Dr. Marsid Gupi, pedagog i Kolegjit Universitar të Biznesit në këtë leksion të hapur.

[ngg src=”galleries” ids=”23″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.