Leksion i Hapur “Gjuha e trupit në jetën e përditshme” nga Phd. Zendel Abedin Shehi, Maqedonia e Veriut

Details

Në datën 10 Dhjetor në orën 12:00 zhvillohet leksion i hapur me Partnerin e KUB nga Maqedonia e Veriut, Phd. Zendel Abedin Shehi me temë: “Gjuha e Trupit në Jetën e Përditëshme”, dhe më pas Promovimin e Librit të tij me titullinGjuha e Trupit.

Ftojmë studentët e KUB dhe stafin akademik të ndjekin këtë leksion të hapur pranë godinës B , Salla 100.

Pjesëmarrësit do të pajisen me Certifikata.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.