Leksion i Hapur mbi informimin e studentëve të KUB për Projektin GRADUA

Details

Stafi i Zyrës së Projekteve dhe Kërkimit Shkencor i Kolegjit Universitar të Biznesit, zhvillojnë sot leksionin e hapur me fokus informimin e studentëve mbi Projektin GRADUA.

Asistimi dhe regjistrimi në platformë do të jenë pikat kyçe të këtij takimi, fakt ky që do i ndihmojë studentët e viteve të treta dhe jo vetëm të jenë kandidatët e denjë në kompaninë/ndërmarjen që ata interesohen.

Ju ftojmë të bëheni pjesë sot në orën 12:30, pranë Godinës A, Salla 100

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.