Leksion i hapur me Dr. Enriko CEKO, ”Si të kërkosh punë”

Details

Në vijim të aktiviteteve të shumta në kuadër të “Muajit të Evropës”,11205170_1592710347650605_518278497903583203_n datë 11 maj në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur “Si të kërkosh punë”, i cili u mbajt nga Dr. Enriko Ceko. Në këtë leksion ku pati një interesim të madh si nga studentët por dhe nga anëtarë të stafit të Fakultetit të Ekonomisë, u diskutua mbi rëndësinë e politikave të punësimit në Shqipëri si dhe për mënyrën e kërkimit dhe ndërtimit të profilit të karrierës të të rinjve të diplomuar në përballjen e tyre me kërkesat dhe situatat e tregut të punës sot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.