Leksion i hapur me Pedagogun e lëndës e Drejta Europiane, Z. Dorian Leka

Details

Në kuadër të aktiviteteve të “Muajit të Evropës”, sot më datë 5 maj në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua leksion i hapur me Pedagogun e lëndës e Drejta Evropiane, Z. Dorian Leka.

11182079_1592196617701978_3817245473018807041_n11205170_1592710347650605_518278497903583203_n

Ajo çka e bëri dhe më të veçantë dhe tërheqës leksionin, ishte formati i tij interaktiv në formën e një loje – fjalëkryqi duke gërshetuar aspektin e njohjeve teorike me dimensionin social të edukimit ndërveprues. Studentët pjesëmarrës të ndarë në grupe pune zgjidhën dhe një fjalëkryq që lidhej me tematikën e lëndës e drejta evropiane. Ndërsa në fund studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Drejtësisë sollën një prezantim që kishin përgatitur mbi Traktatin e Lisbonës.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.