Leksion i hapur me Z.Tomi Kallanxhi

Details

Tomi Kallanxhi ishte sot pjesë e një leksioni të hapur, i cili tërhoqi jo vetëm vëmendjen e studentëve por dhe të pedagogëve të KUB.
“Si të lexojmë numrat në marketingun dixhital” ishte kjo tema e këtij leksioni të hapur, ku Z. Kallanxhi na njohur sesi mund të ndërtojmë një strategji marketingu/fushatë të suksesshme në marketingun dixhital.
Leksioni u ndoq me mjaft interes nga disa studentë të programit Informatikë Ekonomike dhe Administrim Biznesi, të cilët u njohën sesi mund të rrisim të ardhurat tona nëpërmjet përdorimit të kanaleve të komunikimit online si web, social media, etj.
Takimi u mbyll mes shumë pyetjesh dhe interesimesh nga ana e studentëve dhe pedagogëve të KUB.

Duke falënderuar Z. Kallanxhi për këtë leksion me vlerë, ju ftojmë të bëheni pjesë e axhendës së takimeve të tjera në vijim…

tomi 3 tomi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.