Leksion i Hapur “Menaxhimi i Projekteve” nga Z. Ilir PILKU

Details

 

Pranë ambientve të Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua leksioni i hapur me vitin e tretë Bachelor për modulin Menxhimi i Projekteve.

I ftuar në këtë takim ishte eksperti Z.Ilir PILKU, me një veprimtari profesionale mjaft të pasur, me eksperiencë në fushën e menaxhimit dhe koordinimit të projekteve.

Kolegji Universitar i Biznesit si gjithonë ju mundëson studentëve risi zhvillimore në kuadër të dinamizmit për një proces mësimor sa më efiçent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.