Marrëveshja me Fondacionin “Gjurmë”

Details

Nënshkruhet marrëveshje midis Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Fondacionit “Gjurmë”.
Ky fondacion mbështet dhe përkujdeset për familjet e efektivëve të rënë në detyrë.
KUB në politikat e tij do të mbështesë me bursa sociale këtë kategori studentësh në vijimësinë e aktivitetit të tij arsimor.

 

[ngg src=”galleries” ids=”17″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.