Mbledhja e përbashkët online midis Qeverisë Studentore (QS) dhe drejtuesëve të KUB

Details

Momente nga mbledhja e përbashkët online midis Qeverisë Studentore (QS) dhe drejtuesëve të KUB 🏢🌐
Tematika e takimit ishte e përqëndruar në procesin mësimor, ku studentët u njohën me vazhdimin e procesit mësimor online, procesin e provimeve, praktikat profesionale si dhe diplomimet për studentët që përfundojnë studimet këtë vit akademik.
Gjithashtu, përfaqësuesit e QS i njohën drejtuesit me eksperiencën e re që po kalojnë, atë të mësimit online, shqetësimet e tyre sesi do të mbyllet ky vit akademik, etj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.