Mbledhje e Senatit Akademik në KUB

Details

Ditën e Enjte, datë 17.09.2020 në mjediset e KUB u mbajt mbledhja e radhës së Senatit Akademik.

 

Mbledhja u zhvillua sipas rendit te ditës, pati diskutime konstruktive dhe strategjike si dhe marrjen e masave për vitin e ri akademik 2020-2021.

 

Mbledhja e senatit u zhvillua në respektim të masave parandaluese siç është ruajtja e distancës, përdorimi maskave, etj.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.