Mbrojtja e diplomave, cikli Master (Fakulteti i Ekonomisë).

Details

Mes emocionesh dhe lotësh studentët e Masterit mbyllën ciklin e tyre 5 vjeçar të studimeve.

Urime dhe sukses të mëtejshme të dashur studentë!

 

DSC_0195DSC_0208DSC_0212DSC_0221

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.