Mbrojtja e diplomave në Fakultetin e Drejtësisë, sezoni vjeshtë 2019

Details

Në mjediset e KUB-it në datën 24 Shtator 2019 u zhvillua procesi i mbrojtjes së diplomave për studentët e ciklit Master në programet “E Drejtë Penale” dhe “E Drejtë Civile & Tregtare” në sezonin e vjeshtës 2019.

Suksese!

DSC_0368 - Copy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.