Mbrojtja e diplomave për ciklin Master, sezoni vjeshtës 2019

Details

U mbyll me sukses mbrojtja e diplomave për ciklin e dytë Master në Fakultetin e Ekonomisë. Studentët e programeve Menaxhim Biznesi dhe Financë Kontabilitet finalizuan sakrificën dhe punën e tyre disa vjeçare në studimet e larta Master…

Suksese!

 

WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.13WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.15(1)WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.15WhatsApp Image 2019-09-26 at 15.09.17(1)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.