Mbrojtje e praktikës profesionale (BSc, FE)

Details

Pas përfundimit me sukses të praktikës profesionale, studentët e vitit III Bachelor në Ekonomi iu nënshtruan komisioneve të ngritura për mbrojtjen e praktikave profesionale.

Midis të tjerash, studentët njohën anëtarët e komisionit me detyrat dhe aftësitë e arritura gjatë muajëve të praktikës.

Ajo që vlen për t’u përmendur është se, disa nga studentët tashmë do të jenë pjesë e pandarë e këtyre kompanive por jo më si praktikantë, por si të punësuar.

Suksese!

DSC_0095DSC_0117

DSC_0080DSC_0088

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.