Filloi sezoni i provimeve, Verë 2020 në KUB

Details

Ditën e sotme, datë 8 Qershor 2020 në mjediset e KUB u zhvillua provimi i parë për sezononin e provimeve “Verë 2020”.
Provimi u zhvillua në bazë të procedurave dhe rregullave të mbrojtjes dhe parandalimit të Covid-19

Suksese në provime!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.