Përfundon Konferenca e III-të Shkencore Ndërkombëtare

Details

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Përfundon me sukses Konferenca e III-të Shkencore Ndërkombëtare e organizuar nga Instituti Europian për Menaxhim, Drejtësi dhe Diplomaci në partneritet me Kolegjin Universitar të Biznesit.
 
KUB kontribuoi me artikuj në fushën e Ekonomisë, Drejtësisë dhe Psikologjisë për të ndarë eksperiencën në lidhje me Menaxhimin e Sfidave gjatë pandemisë, të Drejtave Njerëzore dhe Përgjegjësive Profesionale.
[ngg src=”galleries” ids=”13″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.