Praktika profesionale në Copier & Computer Center

Details

Jetojmë në një botë të dixhitalizuar, ku kompjuterat💻🖥 po marrin çdo ditë e më tepër një rol të rëndësishëm në jetën dhe punën tonë! 
Ndaj, orientoni profesionin tuaj të së ardhmes drejt kësaj fushe të rëndësishme.🔍🖲
Niveli i aftësive tuaja nuk varet vetëm nga nota mesatare!
📣
Në Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale në KUB ju merrni një profesion i cili ju sjellë sukses të garantuar në tregun e punës.📚🔝
🔍
#kub #kolegjistudimevetelartaprofesionale
#kolegjiuniversitaribiznesit #studimeprofesionale#tekniksistemeshkompjuterike #computer #lfl #fff #computerscience#kompjuter #studionnekub #tirana #arsimiprofesional #followus

61139629_2402561019988352_7854976704521961472_n61235530_2402561453321642_3002474549867446272_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.