Programi ERASMUS + në Kolegjin Universitar të Biznesit

Details

Kolegji Universitar i Biznesit dhe Zyra e Kërkimit Shkencor dhe Projekteve në KUB, ju bën me dije se tashmë startoi edhe zhvillimi i mobilitetit të pare të studentëve të KUB-it në kuadër të angazhimit në Programin Erasmus + dhe disponibilitetit të partnerëve tanë eurpianë. 
 
Studentet:
Aleksia Daja – Programi i studimit Bachelor në Informatikë Biznesiviti i III-të 
Megan Gici – Programi i Studimit Bachelor ne Administrim Biznesi, viti i III-të,
 
Të pranuara nga Universiteti Kodolanyi Janos në Budapest, Hungari, kanë mberritur më 25.01.2021 sipas të gjitha udhëzimeve të dhëna nga Koordinatorja e programit të këtij Universiteti. 
 
Punë të mbarë dhe suksese!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.