Promovimi i librit “HISTORI E SHKURTËR E DIPLOMACISË”

Details

Momente nga promovimi i librit “HISTORI E SHKURTËR E DIPLOMACISË” me autor Profesorin tonë të nderuar, Jaup Zenuni.
Ky takim u shoqërua me emocione dhe fjalë të vyera nga të ftuarit e nderit dhe të pranishmit e tjerë.
Kolegji Universitar i Biznesit përfiton nga rasti për të falenderuar Dr.Jaup Zenuni për kontributin dhe vlerat e çmuara që na ofron çdo ditë…

#promovimlibri #kub

  59022754_2389862571258197_7571598456003756032_n59022786_2389863307924790_4529893073559224320_n59064561_2389863084591479_7470220666424262656_n59485525_2389862667924854_6817813420469911552_n
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.