Promovimi i Librit “Korrespondenca dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës”

Details

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ditën e mërkurë dt. 30 nëntor 2016 në mjediset e “The Plazza Tirana”, Akademia Profesionale e Biznesit organizoi promovimin e librit “Korrespondenca dhe dorëshkrime të Ali Pashë Tepelenës” me autor Prof. Dr. Irakli Koçollari – Rektori i Akademisë Profesionale të Biznesit.
Në këtë promovim morën pjesë figura të shquara, personalitet, akademikë, historian, politikanë, biznesmen, gazetarë etj., ku vlen të përmendim Z. Alfred Moisiu – ish-President, Z. Erion Veliaj – Kryetar i Bashkisë Tiranë, Z. Et’hem Ruka – ish-Ministër i Arsimit, Z. Paskal Milo – ish-Ministër dhe historian, Z. Pëllumb Xhufi – historian, Prof. Dr. Aleks Luarasi, Prof. Dr. Shaban Sinani, Prof. Dr. Ferit Hudhri, Prof. Dr. Vera Ostreni, Prof. Dr. Shefqet Muçi, Z. Spartak Braho, Z. Ylljet Aliçka, Z. Aleksandër Çipa, etj.

15220134_1859560907621702_8741204573580876256_n15241954_1859561364288323_355786734773819398_n15241187_1859560897621703_4862138509907982933_n15284056_1859561724288287_174057209729583979_n[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.