Seminar i Hapur për informimin rreth Programait Erasmus +

Details

 

Kolegji Universitar i Biznesit për të informuar studentët dhe për ti mbështetur ata në pjesëmarrjen e tyre në këtë eksperiencë unike, ditën e nesërme, datë 09.11.2021 organizon leksionin e hapur me në fokus njohjen e Programit Erasmus + dhe befetitet që mund të përfitoni prej tij.

Ftojmë studentët e viteve të dyta dhe të treta, të Fakultetit të Ekonomis dhe Fakultetit të Drejtësis për të na u bashkuar nesër në orën 12:00, Salla 100, Godina A.

Mos mungoni por bëhuni pjesë për veten tuaj dhe rritjen tuaj intelektuale në vijëmësi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.