Seminar me përfaqësuesit e SME Albania

Details

Një tjetër mundësi informimi dhe këshillimi për studentët tanë sipërmarrës të së nesërmes…
Ditën e djeshme studentët tanë të masterit patën mundësinë të njihen me nismën më të re krijuar së fundmi SME Albania, e cila ka për qëllim informimin, kualifikimin, nxitjen dhe mbështetjen e sipërmarrësve të rinj në Shqipëri.

dsc_0167dsc_0174

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.