Seminar me Z. Antonio Pecorella

Details

Në kuadër të bashkëpunimit me Italian Network, ditën e sotme në mjediset e KUB u mbajt një leksion i hapur për studentët e ciklit Master nga Z. Antonio Pecorella, HR Recruiter Manager pranë Italian Network.

 Fokusi i këtij seminari ishte përgatitja e studentëve për tregun e punës ndërkombëtar, cilësitë që duhet të kenë, përgatitja për intervistën e punës, haritimi i një CV dhe letër motivimi të suksesshme, etj.

Duke falenderuar Z. Pecorella për kohën dhe leksionin, ju informojmë se trajnimi i radhës do të jetë ditën e shtunë, dt. 15.06.2019

 

DSC_0118DSC_0124

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.