Sezoni i mbrojtjes së Diplomave

Details

Sot mbyllet një kapitull i rëndësisshëm për të gjithë studentë tanë të ciklit Master në Fakultetin e Ekonomisë dhe atë të Drejtësisë në KUB.
Sot ata kurorëzuan punën dhe sakrificat e tyre disa vjeçare në fushën e edukimit për të qenë profesionistë të vërtetë të së nesërmes!

Krenar për studentë tanë! Krenar për arritjet e tyre!

Suksese të gjithëve!

KUB do të jetë i pranishëm në çdo hap tuajin!

 

[ngg src=”galleries” ids=”22″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.