Studentët në praktikë…

Details

Elona, Ana dhe Emiljano gjatë kryerjes së praktikës profesionale në studio ligjore & kontabiliteti 📋
📣
Vazhdojnë praktikat profesionale të studentëve të ciklit Bachelor në institucione dhe kompani të ndryshme, me të cilat Kolegji Universitar i Biznesit bashkëpunon prej vitesh.📂 

#studentëtnëpraktikë #kub #kolegjiuniversitaribiznesit #fe #studionekub #fd#kslp #followus @ Tirana, Albania

62017010_2413356828908771_7482512407558881280_n62037358_2413356788908775_6734809715731070976_n61927812_2413356862242101_5473859733406351360_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.