Studentët në praktikë tek Albaelettrica

Details

Certifikoni profesionin e së ardhmes në Kolegjin Universitar të Biznesit.📝
“Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike”🛰🎛📡💡 është një ndër profesionet më të kërkuara, i cili ju ofron sukses të garantuar jo vetëm në Shqipëri por dhe jashtë saj.🛠🗜
📣
Momente nga praktika e studentëve tanë në profilin “Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike” pranë partnerit tonë strategjik @aelettrica 🏢
📣
#kub #kolegjistudimevetelartaprofesionale
#tekniksistemeshelektrike #albaelectrica #arsimiprofesional #arsim#profesion #pune #sukses #kslp #tirana #studionekub #lfl #fff #followus @ Albaelettrica

60671565_2402573623320425_3328566462892736512_n60693950_2402573706653750_6021706619014873088_n60872999_2402573593320428_7200179571260391424_n61183963_2402573556653765_7453515618759737344_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.