Studentët pjesëmarrës në konferencën e UAMD-së

Details

Armila, Enisa dhe Igli përfaqësuan Kolegjin Universitar të Biznesit si bashkëpunetorë në Konferencën e X-të Kombëtare Studentore në UAMD me teme “Sfida për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat për integrimin e saj në BE”. 
Duke falenderuar përfaqësuesit e UAMD-së për ftesën, shprehim mbështetjen e plotë për bashkëpunime të tjera në vijim me qëllimin tonë të përbashkët; edukimin  e të rinjve shqiptarë.
 Sukese studentëve pjesëmarrës dhe komplimenta për organizimin e shkelqyer!

 

64259718_10216425820211018_6895068607835799552_n64270487_10216425818650979_1395398740910538752_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.