Ta Pastrojmë Shqipërinë

Details

Koha e keqe dhe me reshje shiu nuk i ndali edhe sot studentët tanë që të bëheshin pjesë e aksionit kombëtar “Ta Pastrojmë Shqipërinë”. Për të tretin vit radhazi, studentët e APB-së ishin pjesë e kësaj nisme, duke kontribuar në pastrimin dhe përmirësimin e mjedisit ku ne jetojmë.

IMG_6478IMG_6559

Le të shërbejë kjo nismë, përveç pastrimit të ambientit, edhe si një mesazh sensibilizues dhe ndërgjegjësues për komunitetin përreth dhe shoqërinë shqiptare.

Akademia Profesionale e Biznesit shpreh falënderime dhe mirënjohje për kontributin dhe shembullin pozitiv që këta studentë i përcjellin shoqërisë shqiptare.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.